Diploma's en wedstrijdresultaten

Resultaten 2014
HOERA: Marian van der Pijl heeft met Jill haar allereerste A (KNJV) diploma gehaald in Biddinghuizen met mooie punten (92). Geweldig gedaan van harte gefeliciteerd.  Irka Plevier heeft met Zoe een 2e  KNJV B gehaald met genoeg punten om aan de MAPs deel te kunnen nemen, knap gedaan!  Annette Borgers heeft met Pippa haar allereerste jachtdiploma gehaald. Een mooi C diploma bij de LKN op 22 maart te Zeumeren. En Pippa en Annette gingen er met de 2e prijs vandoor! Hoera!

Resultaten 2013
Op 28 september heeft Wineke Hofker met Lynn haar eerste KNJV B diploma gehaald in Oldenzaal, gefeliciteerd!! Ook Rob Bom heeft zijn eerste KNJV B diploma gehaald met Kimber, gefeliciteerd. Op 21 september heeft Noah van Irka Plevier haar eerste MAP B gehaald op de MAP in Biddinghuizen, van harte! Op de KNJV proef in Doornspijk heeft Bert van Gorkom met Lara zijn eerste KNJV B gehaald, gefeliciteerd. Op de KNJV proef in Lunteren op 7 september heeft Mieke Ruisch met Ayla haar allereerste KNJV B gehaald met een 2e plaats. Van harte gefeliciteerd! Op 17 augustus heeft Barry Korteweg met Doutzen haar eerste C diploma gehaald bij de CBRCN in Borculo, van harte. Op 10 augustus hebben Christel Thiel met Jule en Irka Plevier met Zoe en Jeanet Boots met Thalys hun eerste KNJV B diploma's gehaald op de proef in Biddinghuizen. Voor de honden het eerste KNJV B diploma, van harte. RIet Butselaar heeft ook weer een KNJV B gehaald met Senna. Op 6 juli heeft Bert van Gorkom met Lara zijn allereerste JPC B diploma gehaald bij de NLV in Borculo en zij behaalden de 2e plaats met 75 punten. Van harte gefeliciteerd. Op 6 april, bij de FRC in Oldenzaal heeft Zoe van Irka Plevier haar 1e B diploma gehaald. Carla Laros viel met Lente in de prijzen. Zij werden 2e in de B. Van harte dames!
Op 16 maart organiseerde de LKN een CD dag te Zeumeren. Mylene Huijts heeft met Nelson haar 1e B diploma gehaald met een 2e plaats, van harte! Rob Bom heeft met Kimber zijn 1e C diploma gehaald, ook Bert van Gorkum heeft met Lara zijn 1e C diploma gehaald, van harte!
Op 9 februari hebben Remco van der Velden (met Jip) en Jacqueline van Santen het PJP MAP B diploma gehaald in Delft. Jacqueline met Skyler werd 3e! Van harte.

Resultaten 2012
Jolande Luyer heeft met Terra haar eerste C workingtestcertificaat gehaald bij de Chesapeakes in Laren. Van harte. Remco van der Velden heeft zijn 2e MAP B gehaald in Neede en Jacqueline van Santen heeft in Heerle ook weer een MAP B gehaald. Jacqueline van Santen is vandaag (13/10) 1e geworden op de MAP B in Biddinghuizen, van harte. Riet Butselaar heeft in Biddinghuizen ook weer een MAP B gehaald met Nyka evenals Ton Boots met Jade, van harte.
Marian van der Pijl is Jill 3e geworden op de MAP in Lunteren en haar zusje Ruby van Jacqueline Hofland heeft ook de MAP B gehaald, haar eerste. Gefeliciteerd dames. Ans Pieneman heeft haar FRC JPC A gehaald in Ewijk. Jacqueline van Santen heeft met Skyler weer een MAP B gehaald in Krimpen, dit alles op 6/10. Allemaal van harte.
Remco van der Velden heeft met Jip zijn eerste MAP B diploma gehaald bij de FRC in Oldenzaal (30/10) van harte! John van der Meer heeft met Indy zijn allereerste KNJV B diploma gehaald in Oldenzaal, van harte.
Jessica Scheen heeft een KNJV B gehaald met Fame en werd 3e. Gefeliciteerd.
Op 1/9 heeft Jolande Luyer in Lunteren met Terra haar KNJV C gehaald. Gefeliciteerd met je allereerste jachtdiploma. Op 19 augustus bij de FRC in Almere heeft John van der Meer zijn eerste B gehaald met Indy. Barry Korteweg werd 3e in de B met Dante. Thalys van Jeanet Boots werd 3e in de C. Gefeliciteerd.
Op 11 augustus heeft Jeanet Boots met Thalys haar eerste KNJV C gehaald in Biddinghuizen.
Op 4 augustus heeft Christel Thiel op de KNJV proef in Lunteren haar eerste KNJV C gehaald met Jule.
Op 10 juni op de onderlinge knjv proef van Christel Thiel heeft Thalys van Jeanet Boots de 1e prijs gewonnen in de C, Jacqueline Hofland met Ruby werd 1e in de B en Marian van der Pijl met Jill werd 1e in de A. Riet Butselaar met Nyka en Katinka Hotte met Karre haalden ook hun onderlinge A. Allemaal knap gedaan en nu voor het echte werk!! Aan Christel Thiel en al haar medewerkers hartelijk dank voor de gezellige en leerzame dag.
Op 2 juni op de workingtest van de FRC in Almkerk heeft Remco van der Velden met Jip de 3e plaats behaald in de B2.  Gefeliciteerd. Er vielen maar 4 certificaten in de B2, het vierde certificaat was voor Slyler van Jacqueline van Santen. Op 12 mei hebben Sonja Bijl en Riet Butselaar meegedaan aan de koppelwedstrijd behaald bij de Vallei Apporteurs in Lunteren. Femke en Nyka haalden samen 15 van de 18 apporten binnen. Femke was met haar 10 jaar nog in topvorm. Ze heeft zelfs een haas geapporteerd door de dekking heen. Nyka heeft op A niveau gewerkt. Felicitaties aan dit bijzondere koppel. Op 15 april bij de GRCN in Dongen heeft Jacqueline van Santen met Skyler haar B2 certificaat gehaald. Gefeliciteerd. Jessarela Monshouwer heeft met Ziva op 14 april bij de FRC in Almen haar allereerste jachtdiploma gehaald. Een mooie C en bijna een hele knappe B. Markeren lukte net niet, maar de "moeilijke" proeven gingen heel goed. Knap gedaan.


Resultaten 2011:
14 oktober MAP Hulshorst: Ton Boots heeft met Jade haar eerste MAP B gehaald. Riet Butselaar heeft weer een MAP B gehaald met Nyka. Gefeliciteerd.
8 oktober KNJV Biddinghuizen: Skyler heeft haar 1e MAP B binnen, samen met Jacqueline van Santen natuurlijk! Gefeliciteerd.
8 oktober Ewijk bij de FRC: Julius van Nellie Stevens 3e in de B. Henk Pieneman een B met Emma. Mieke Ruisch een allereerste B met Ayla en Irka Plevier een C met Zoe. Gefeliciteerd.
Op 3/10 hebben Marian van der Pijl met Jill en Chantal Rieske met Balou de BLP in Elze gehaald. Gefeliciteerd dames. En wat een weekend voor Marian!
1/10: Op de MAP in Lunteren heeft Jill van Marian van der Pijl haar eerste MAP B gehaald. RIet Butselaar werd met Nyka 1e in de MAP B in Lunteren, beiden van harte gefeliciteerd. Chipper van Nicolette van Harskamp heeft weer een B gehaald bij de NLV in Krimpen aan den IJssel. (maaar 5 B diploma's gevallen) Weer een knappe Pheasant Fetcher!
Op 9 september hebben Jessica Scheen met Fame en Barry Korteweg met Dante beiden hun KNJV B gehaald in Hulshorst. Jessica werd met Fame 3e! Gefeliciteerd. Op  3/9 heeft Carla Laros haar KNJV B gehaald met Lente bij de NLV in Numansdorp. Op 27 augustus hebben de volgende honden met hun voorjagers hun eerste KNJV B diploma's gehaald in Voorst: Evi van Christine Trossel, Ruby van Jacqueline Hofland en Donna van Evert Meiling. Gefeliciteerd!
Op 21 augustus bij de FRC in Almere heeft Lente van Carla Laros haar eerste B gehaald.  Broer Julius van Nellie Stevens heeft zijn 3e B gehaald en broer Dante van Barry Korteweg zijn eerste jachtdiploma, een keurige C, van harte aan deze Work Fellows! Fly Away of The Pheasant Fetchers (LouLou) van Jeanine Steentjes heeft ook haar allereerste B gehaald. Gefeliciteerd!!
Op 9 juli heeft Senna van Riet Butselaar haar eerste KNJV B gehaald met mooie punten. Gefeliciteerd!. Henk Pieneman heeft met Charlie de eerste B gehaald en ze zijn ook opgegaan voor de A. Ze hebben net de duif gemist, toch van harte!!
Senna van Riet Butselaar heeft haar 1e C bij de NLV in Borculo gehaald op 2 juli.
Op 24 juni op de eerste Groen-Grijs wedstrijd van de FRC heeft Irka Plevier met Zoe 78 punten behaald. Christine Trossel heeft met Evi haar eerste C diploma gehaald bij de LKN op 25 juni. Bibi van Marie-Louise van Haersma de With werd 1e in de B bij de LKN.
Op 9 spril heeft Ruby haar B diploma gehaald bij de FRC.


Resultaten 2010:
Op 21 november 2010 is Jacqueline van Santen met Skyler 2e geworden in de B1 op de workingtest van de Tollers in St Oedenrode, van harte.  Diploma Nieuws:  Op 10/10 heeft Milan van Jacqueline Hofland zijn eerste MAP B (Biddinghuizen) gehaald, van harte. Chantal Rieske heeft met Balou op de MAP in Almere haar eerste MAP B gehaald. Op de KNJV proeven in Enkhuizen en Vuren werd Balou beide keren 3e. Gefeliciteerd.
25/9: Nicole Merckx heeft met Pepper haar allereerste KNJV B diploma (en 2e geworden!!!) gehaald bij de KNJV proef van de FRC in Oldenzaal. Gefeliciteerd.  Jacqueline van Santen heeft met Skyler een 3e plaats in de B gehaald in Kampen.  Barbera Schuilenburg met Lola en Ton Boots met Jade hebben weer een KNJV B gehaald in respectievelijk Zwiep en Hoofddorp.   Knap gedaan allemaal.
Nelleke Nijkamp heeft op 18/9 met  Cross bijna een B, dus een hele knappe eerste KNJV C gehaald in Emst.  Super.

WT Koninginnedag 2012 (klik op foto)

Mandjes met eieren en puppycadeautjes

Certificaatdag FRC Zeumeren-